Σωστά διαβάσατε. Και κινητό τηλέφωνο με οθόνη αφής, διπλή κάρτα sim που λειτουργούν ταυτόχρονα και με 2 megapixel camera και αυτήν την φορά δίχως Tv Tuner αλλά με μηχανισμό για να ξυρίζεστε!
Φυσικά πρόκειται για μια ακόμη κινέζικη συσκευή όπου βλέποντας μάλλον οι πωλήσεις να πέφτουν λόγο του ότι οι χρήστες βαρέθηκαν τα ίδια και τα ίδια, αποφάσισαν να προσθέσουν μια δυνατότητα -γιατί όχι- μάλλον χρήσιμη για τους πολυάσχολους ελαγγελματίες όπου θέλουν ανά πάσα στιγμή όπου βρίσκονται να μπορούν να ξυριστούν.
Εγώ με την σειρά μου να πω ότι πρόκειται για ότι ποιο γελείο έχω ακούσει/δει και ότι και να μου το χάριζαν δεν θα το έπερνα
Δίχως να θέλω να σνομπάρω φυσικά τα αμέτρητα μοντέλα από την μακρινή κίνα που αν μη τι άλλο μόνο τίμιες συσκευές μπορεί να τις χαρακτηρίσει κανείς, αλλά και να ξυρίζεσε με το κινητό σου το θεωρώ μεγάλη κουταμάρα (λείαν επιηκώς).
Τιμή δεν γνωρίζουμε αλλά λογικά θα κοστίζει όσο και όλα τα κινέζικα κινητά και είμαι σίγουρος ότι θα βρει νταπόκριση από τους φίλους gadgetάκιδες του είδους.