Καλωσήρθατε στο ByTheWay Forums
Εγγραφείτε εντελώς δωρεάν για να ενισχύσετε με την παρουσία σας την κοινότητά μας. Παράλληλα θα μειωθούν και οι ενοχλητικές διαφημίσεις!
Σε μερικά δευτερόλεπτα το παρόν θα εξαφανιστεί και σας ζητούμε συγνώμη για την ενόχληση. Κάντε κλικ και εγγραφείτε για να μην ξαναεμφανιστεί το παρόν μύνημα εδώ: REGISTER
Έγιναν πλέον και τα πρώτα επιτυχή flashαρίσματα με Grand Prix, τα κάναν κάποιοι κινέζοι οι οποίοι είχαν πρόβλημα υποστήριξης της γλώσσας τους με τα αγγλικά (Σιγκαπούρης) κινητά!!!
Αφαίρεσαν δε και όλες τις επιπλέον γλώσσες γλιτώνοντας πολύτιμο χώρο στη συσκευή!!!
1) Qwerty keypad no more vibrates,
2) sms now work on landscape mode,
3) Chinese input missing but I m fine with that,
4) QWERTY font size slightly smaller now so that the grey out font can be more visible on the same key
Παιδια έχω την 1 και αν μπορεί να μου πει κάποιος αν Κυκλοφορεί πουθενα η 6 με τα Ελληνικά ή η 7 με Ελληνικά?
Όχι φίλε, η 6 δεν υπάρχει! Η 7 βέβαια δεν έχει αρχείο γλώσσας, οπότε (το διάβασα και σε ξένα φόρα) πιθανόν αν την βάλεις να κρατήσει τα ελληνικά από την 1 μιας και δεν αλλάζει το αρχείο αυτό!
Βέβαια ας μας πει ο Νεκτάριος που έβαλε πάνω από την 6 και την 4 και την 7, του άλλαξε την γλώσσα ή όχι;
Κι εγώ δεν θέλω να το ρισκάρω χωρίς να έχω μια επίσημη για κάλυψη!
Όχι φίλε, η 6 δεν υπάρχει! Η 7 βέβαια δεν έχει αρχείο γλώσσας, οπότε (το διάβασα και σε ξένα φόρα) πιθανόν αν την βάλεις να κρατήσει τα ελληνικά από την 1 μιας και δεν αλλάζει το αρχείο αυτό!
Βέβαια ας μας πει ο Νεκτάριος που έβαλε πάνω από την 6 και την 4 και την 7, του άλλαξε την γλώσσα ή όχι;
Νεκτάριε αν μπορείς σε παρακαλώ διαφώτησέ μας αν κρατάει τα Ελληνικά....
H G6 που εχεις στο πρωτο ποστ ( multilanguage) δεν ειναι επίσημη; Δεν ειναι ιδια με αυτή που φοράς;
Samsung Galaxy S PDA: I9000XWJM2 , PHONE: I9000XXJM1 , CSC: I9000OXXJM1 , Android 2.1 Eclair
Nokia X6
Symbian OS 9.4 v.5
Ο ακόλουθος χρήστης ευχαρίστησε τον/ην χρήστη gpap2004 Για αυτό εδώ το μήνυμα: